Over ons

- Geschiedenis -

In 1955 is de wereldberoemde hakenfabrikant Gamakatsu opgericht. Zij maakte de stap naar het Europese en Afrikaanse continent in 1994 door de oprichting van SPRO Sports Professionals in Nederland. Kort na de start van het nieuwe millennium maakte hengelsporters kennis met het nieuwe Strategy-merk. SPRO is nog altijd de trotse distributeur van dit prachtige karpermerk.

Iedere dag wordt er door ervaren teamleden met veel passie en gedrevenheid aan gewerkt om het innovatieve en functionele karakter steviger te verankeren. - Visie -
Wij geloven dat mensen het fundament vormen voor succes. Met een mix van toewijding, creativiteit en passie maken wij onze producten Strategy-waardig. Naast ontwikkeling richten wij ons zeker ook op verkrijgbaarheid, service en garantie. Door deze manier van werken willen wij vissers helpen in hun jacht naar meer en grotere vis.


- Missie -

Strategy heeft de ambitie om de absolute innovator binnen de karpervisserij te zijn. De mensen die het merk dragen stromen over van creatieve energie en karpervissen zit hen simpelweg in het bloed. Dit karpergevoel willen wij delen met karpervissers van alle leeftijden.