GRADE KEEPSACK SYSTEM

woensdag 19 juli 2017

De laatste paar jaar is er een trend ontstaan waarbij karpervissers weighslings gaan inzetten als een bewaarzak. Dat is naar ons idee niet de bedoeling. Een weighsling is immers bedoeld om een vis slechts voor een zeer korte periode weg te hangen. Om die reden hebben wij een speciaal weeg- en bewaarsysteem ontwikkeld dat uitermate gebruiksvriendelijk en tegelijkertijd veilig is voor de vis.

Dit unieke systeem is niet onnodig diep maar precies ruim genoeg voor een flinke vis. Daarnaast is het voorzien van een dubbele rits die ver naar beneden doorloopt om ervoor te zorgen dat een vis er op eenvoudige wijze uit kan zwemmen. De ritsen worden geborgd door een stevige karabijnhaak en in plaats van een dun touw is er gekozen voor een plastic gecoate staalkabel. De tijden van doorgebeten touwtjes en bewaarzakken die volledig in de war zitten zijn hiermee definitief voorbij! Dit systeem is zeer gebruiksvriendelijk en veilig voor de vis.

6539 302 002
De extra lang doorlopende rits zorgt ervoor dat de vis niet blijft steken met zijn kop tijdens het terugzetten.


Grade Complete Keep Sack System (art. code 6539 302)
6539 302 001

Het Complete Keep Sack System heeft weegstokken waarmee de vis gemakkelijk gewogen kan worden. Na het wegen kunnen de deelbare stokken uit de keep sack getrokken worden en kan hij aan de meegeleverde kabel gehaakt worden. Zo kan de vis volledig herstellen in diep, zuurstofrijk water. De uitneembare en deelbare weegstokken kunnen vervolgens weer in een nieuwe keepsack (Additional Keepsack System) gestoken worden. Zo ligt het systeem klaar voor de volgende vis.

Eigenschappen Grade Complete Keep Sack System:
+ Luxe afwerking en uitstraling
+ 2- tone kleurstelling
+ Hoge kwaliteit ritsen die vergrendeld kunnen worden
+ Uitneembare, invouwbare weegstokken
+ Gecentreerde weegring
+ Stevige draaghengsels
+ Visvriendelijk, zacht materiaal
+ Compleet met 2m kabel met musketonhaken 
+ Geleverd in handige pouch
__________________________________________________________________________________

Grade Additional Keep Sack (art. code 6539 303)
6539 303 001

Deze is als aanvulling op het Complete Keep Sack System en bij dit product worden geen weegstokken meegeleverd. De Additional Keep Sack is bedoeld om meerdere vissen weg te hangen en te gebruiken in combinatie met het Complete Keep Sack System en het Keep Sack Cable System.

Eigenshappen Grade Additional Keep Sack:
+ Luxe afwerking en uitstraling
+ 2- tone kleurstelling
+ Hoge kwaliteit ritsen die vergrendeld kunnen worden
+ Gecentreerde weegring
+ Stevige draaghengsels
+ Visvriendelijk, zacht materiaal
+ Compleet met 2m kabel met musketonhaken 
+ Geleverd in handige pouch
__________________________________________________________________________________

Grade Keepsack System TABLET


Grade Safety Keep Sack Cable System (art. code 6539 304)
Om het weghangen/bewaren van karpers nog makkelijker en veiliger te maken hebben wij een uniek systeem ontwikkeld. Het Safety Keep Sack Cable System bestaat uit een aluminium cilinder die op elk type bankstick geschroefd kan worden. Hier is een 5 meter lange, gecoate staalkabel aan bevestigd die aan het uiteinde voorzien is van een grote splitring met daarboven een stevige stopper.

6539 304 001

Aan de grote splitring kunnen stukken werplood bevestigd worden (wij adviseren in totaal 300-500 gram). Het loodgewicht kan vanaf de kant ver in het water worden gegooid. Vervolgens kunnen de afzonderlijke Keep Sacks middels een uiterst veilige karabijnhaak aan deze 5 meter lange kabel geklikt worden. De karabijnhaak wordt uiteindelijk tegengehouden door de stopper die boven het loodgewicht zit.

Het Keepsack Cable System is ideaal bij hoge of juist langzaam aflopende oevers. Uiteraard kan de lange kabel ook tussen twee banksticks gespannen worden, zodat er een lijn ontstaat waar je de afzonderlijke Keep Sacks aan kunt klikken.

Eigenschappen Safety Keep Sack Cable System:
+ 5m zwart gecoate RVS kabel
+ 2 musketonhaken
+ Heavy duty split ring
+ Zwarte EVA stopper
+ All-size alu bankstick block
+ Geleverd in handige pouch
+ Kan zowel vanaf de kant als in het water gebruikt worden
_