SAGA THE GAME CHANGER

maandag 19 februari 2018

Zoals iedereen gemerkt heeft hebben we Saga groots gelanceerd! Na een intensieve ontwikkelingsfase waarbij we al onze expertise gebundeld hadden waren we al razend enthousiast over het eindproduct! Het is dan ook geweldig om te zien dat onze hoge verwachtingen van dit topaas door de resultaten van onze Pro-Staffers meer dan waar gemaakt worden. De vangsten liegen er namelijk niet om en overtreffen zelfs al onze verwachtingen. Saga is zonder twijfel ‘The Game Changer’ en zal nog voor veel spectaculaire verrassingen gaan zorgen! De hoogste tijd dus om de verschillende producten eens nader toe te lichten.

Strategy Sagagamechanger 577001

Uitzonderlijk aas ontstaat niet per toeval. Onze visie met betrekking tot dit aas is gebaseerd op het blindelings vertrouwen in de unieke signaalwerking die uitgaat van de kracht van fermentatie. Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt!

Strategy Sagagamechanger 577002
Met de eerste greep uit de zak weet je dat je een winnaar in handen hebt!

De range is opgedeeld in: 
• EXCELLENT Range (orange)
• PREMIUM Range (green)

Strategy Sagagamechanger 577003


EXCELLENT Range 
De Excellent Range wordt gekenmerkt door actieve, hoog geconcentreerde bestanddelen met als gevolg een enorme instant werking, maar zeker ook op de langere termijn blijvend succesvol. Dus instant een killer en ook voor lange voercampagnes zeer geschikt!

De Excellent range kent 4 verschillende smaken:

Squid Addict

Strategy Sagagamechanger 577004

Een hoogwaardige mix op basis van de allerbeste vismelen, bestanddelen vol signaalwerking én volledig unieke additieven. De onmiskenbare geur zal door de doorgewinterde karpervisser als een feest van herkenning ervaren worden.

Mulberine

Strategy Sagagamechanger 577005

Een onweerstaanbare zoete mix op basis van activerende, fermenterende bestanddelen die de karper vrijwel direct aanzet tot azen. De combinatie van N- Butyric, mierzoete smaak en geur creëert een uniek samenspel waardoor de karper blijft zoeken naar ‘meer’!

Tunana

Strategy Sagagamechanger 577006

Een uiterst licht verteerbare mix waarin gekozen is voor de succesformule van vismelen en verleidende zoete bestanddelen die de kaper vol vertrouwen zal aanzetten tot voedselnijd. Een ‘all season’ partner in crime.

X-Somnia

Strategy Sagagamechanger 577007

Onze absolute mystery-mix met volstrekt unieke samenstelling waarin onze praktische kennis en ervaring terugkomt. Met deze mix kun je een water zowel instant als op de langere termijn volledig naar je hand zetten.

Iedere smaak is verkrijgbaar in kilo zakken van 15 of 20 mm boilies.

Pop-ups
Binnen de Saga Excellent range hebben we naast boilies uiteraard ook pop-ups. In de Excellent range vinden we 4 soorten pop-ups in naturel kleuren die corresponderen met de vier smaken in deze range. Verkrijgbaar in potjes van 50gr 12/15mm en 18mm. Alle pop-ups hebben overigens een uitermate hoog drijfvermogen!

Strategy Sagagamechanger 577008
Echte toppers met een uitstekend drijfvermogen, voor wie graag met visueel minder opvallende pop-ups vist!

PREMIUM Range (green)
De Premium range kenmerkt zich doordat er gebruik is gemaakt van hoogwaardige, attractieve, maar vooral ook verse ingrediënten. Binnen de Premium range vinden we drie zoete smaken en één spicy vis smaak.

Scopex ’N Butyric

Strategy Sagagamechanger 577009

Een licht verteerbare mix die een zoete geur en smaak feilloos combineert met het alom bekende ‘N – Butyric. De herkenbare Scopex flavour biedt de visser het onmiskenbare gevoel van vertrouwen.

Chocolate Fudge

Strategy Sagagamechanger 577010

Een licht verteerbare, zoete mix voorzien van de absolute chocoladesensatie. Eén van de onderscheidende ingrediënten vind je in de met uiterste precisie geselecteerde cacaoboon. Dé chocolade bol waarvan je gewoon weet dat die brokken gaat maken.

Cherry Bomb

Strategy Sagagamechanger 577011

Met recht een echte knaller! Een hoofdzakelijk, licht verteerbare zoete mix met een onderscheidend pikant randje die het hele jaar goed inzetbaar is. Een combinatie van onweerstaanbare flavours die zich al decennia hebben bewezen.

Naast deze drie zoete smaken hebben we uiteraard ook een vismix. 

Squid ’ N Garlic

Strategy Sagagamechanger 577012

Een hoogwaardige vismix vol van kruiden en specerijen. In het bijzonder de specifieke knoflookgeur en -smaak, zorgen voor hét gevoel van vertrouwen, datgene waar de karpervisser altijd naar zoekt. Met de ‘spicy’ Squid ’N Garlic zit je altijd goed!

Een range met een zeer aantrekkelijke prijs-/kwaliteitverhouding. Iedere smaak is verkrijgbaar in kilo zakken met 15 en 20mm boilies.

In de Premium range vinden we naast de boilies maar liefst 8 verschillende smaken fluo pop-ups. Uiteraard ook met een zeer hoog drijfvermogen. De 4 smaken die corresponderen met de 4 smaken boilies in deze range zijn uitgevoerd in duo color. 

Strategy Sagagamechanger 577013
Duo color met een hoog drijfvermogen!

De overige 4 smaken worden geleverd in multi color. Verkrijgbaar in potjes van 50gr in de maten 12/15mm en 18mm.
Naast de duo color smaken zijn er ook 4 verschillende multi color smaken verkrijgbaar.

Strategy Sagagamechanger 577014
Fluo Multi color pop-ups, de vier beste kleuren in één potje!

Saga Dip & Soak
Uiteraard is een aas lijn niet compleet zonder goede dip & soaks. Met de dip & soaks kun je je haakaas, grondvoer of voerboilies een grote boost geven! 

Strategy Sagagamechanger 577015
Reken erop dat dit voor een flinke boost zorgt!

Neem bijvoorbeeld de Mulberine Dip & Soak. Deze onweerstaanbare zoete, romige dip & soak, is opgebouwd uit activerende, gefermenteerde bestanddelen, waarin het alom bekende N- Butyric gecombineerd wordt met appetite stimulators die de karper laat zoeken naar ‘meer’. Boost nu ook jouw aas!

Strategy Sagagamechanger 577016
Chocolate Fudge sensatie!

Zowel in de Excellent als in de Premium range zijn 4 verschillende dip & soaks leverbaar die corresponderen met de verschillende boilie smaken. Uiteraard is het ook mogelijk om het een en ander naar eigen voorkeur met elkaar te combineren!

Strategy Sagagamechanger 577017
Prachtige rivier spiegel voor Pieter die hij tijdens een ongelofelijke timmersessie ving! De vissen gingen uit hun dak op een combinatie van Mulberine en X-Somnia!

Saga The Game Changer!